Galdhøpiggen DAMER

Årets store hit! Turen er for jenter om du kommer alene eller for hele veninnegjengen . Vi går aldri mer enn 15 i hvert taulag over isen noe som gjør at farten er lett å tilpasse deltagernes nivå og komfort. Oppmøte for turen er på parkeringsplassen ved Juvasshytta. Avgang derfra kl 08:00 på alle turene. Transport opp dit, overnatting etc må hver enkelt deltager stå for selv.

Her er turen beskrevet på lommekjent.no
Mer info om turen finner du her

Pris: 510,-

Bestill tur her

 

Galdhøpiggen KIDS

Turen er barnevennlig etter som taulaget ikke har et ubegrenset antall deltakere. Større fleksibilitet vil du sette stor pris på! Barnefamilier har fortrinnsrett til turen. Du kan også melde deg på som voksen, men turen går på barnas premisser. Les om denne turen på reismedbarn.no og framtidajunior.no.

Pris:
370,- + omk for barn
470,- + omk for voksen (over 16 år).

Kjøp billett her

Galdhøpiggen Privat

Storfamilien på tur? Bedrift eller lag som skal gjøre noe spennende sammen? Bestill eget taulag som tar deg til toppen på deltagernes premisser.

Pris: 3900,- pr taulag (2-15 deltakere)

 

Galdhøpiggen TEGN

Agnes Stueflaten er døv og i samarbeid med Jotunheimen Arrangement AS guider hun til Galdhøpiggen.

Datoer:
kommer..

Pris: 450,- for voksne fra fylt 16 år og oppover, og 350,- under 16 år.

Påmelding er bindende, og billeten betales umiddelbart. Frist for påmelding og betaling 15.juni. Pris etter denne datoen blir billettprisen 700,- / 500,-.

Galdhøpiggen PLUSS

Dette er turen for deg som vil bestige to topper på en og samme dag. I tillegg til å bestige Galdhøpiggen (2469 moh), går vi i tillegg til Vesle Galdhøpiggen som er akkurat 100 m lavere (2369 moh). På Veslepiggen kan du nyte freden mens du ser bort på folketunge storebror. For å nå begge toppene krysser vi Styggebreen i en slags triangelformasjon, dette gjør at det også blir en del brevandring på denne turen.

På denne turen vil det være max 10 deltakere pr fører og turen er beregnet til å ta mellom 8-10 timer.

Utstyr som kreves er gode fjellsko samt klær for ferdsel i høgfjell. Vi stiller med alt av sikringsutstyr som sele, isøks og tau.

Pris: 1350,- pr pers.

tilbake - bestill en tur